09.10.2022 • 20:00

TICKETS

ANDY SUMMERS
09.10.2022

Georganiseerd door : MB PRODUCTIONS

AN EVENING WITH ROCK LEGEND 
ANDY SUMMERS - HARMONICS OF THE NIGHT

Andy Summers, de gitarist van The Police is ook componist, fotograaf en auteur. Met “Harmonics of the Night” brengt hij een solo multimedia performance met muziek van zijn solo albums en van The Police. Aan de hand van zijn foto’s maken we samen een reis door tijd en ruimte.

De show was eerder te gast in het Bonnefantenmuseum in Nederland en in het Metropolitan Museum of Art in New York. Door de lens van zijn geliefde Leica zien we unieke beelden: van New York tot Spanje, van Brazilië tot de tournees van The Police in de jaren tachtig. 

Met zijn gitaren en loops creëert Andy soundscapes waarin zijn meest bekende opnames te horen zijn, zoals Metal Dog, Round Midnight, Triboluminescence en hits van The Police zoals Roxanne en Message in a Bottle – en natuurlijk, ook werk van zijn laatste album A Certain Strangeness

Tijdens deze unieke avonden praat Andy altijd met zijn publiek en wie weet naar waar het geklets ons zal brengen. Dit is een unieke kans om de rocklegende op een bijzondere manier te leren kennen in een intieme setting.

Over de show zegt Andy zelf: “This show is a multimedia performance where I play guitar to several orchestrated sequences of photography that I have shot all over the world, from Africa to India, Japan to China, and of course the USA. The music that I play is cutting-edge guitar music, also Jazz, Bossa Nova, Ballads, and ends with a stunning climax in a very special rendition of one of the great Police hits.”

“I have been practicing photography all my life, and of course the guitar. And I am very happy
to pull it all together in one performance. I am having great fun with this, and I hope to see you!“

Tickets zijn vanaf nu te koop via www.mbpresents.be

 
 

ARTIESTEN

ANDY SUMMERS

Vidéo's