20.05.2020 • 20:00

Uitgesteld

GIANNA NANNINI
20.05.2020

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

Het concert van Gianna Nannini, dat voorzien was op 20 mei 2020 in het Koninklijk Circus, wordt naar zondag 9 mei 2021 verplaatst. Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via e-mail.

 

GIANNA NANNINI

Kondigt een Europese tournee aan met op 20 mei een concert in het Koninklijk Circus

Tickets zijn te koop vanaf nu vrijdag 18 oktober om 10 uur.

De nieuwe single en videoclip voor La Differenza is nu uit!

La Differenza is de langverwachte nieuwe single van GIANNA NANNINI. Deze gaat vooraf aan het gelijknamige album dat uitkomt op 15 november, twee jaar na Amore gigante. Het album La Differenza (Sony Music), de negentiende studioplaat van de Italiaanse rockster, is reeds beschikbaar in pre-order in de stores van iTunes en Amazon. In dit historische tijdperk waarin het maken van platen doorgaans vooral digitaal gebeurt, heeft Gianna Nannini ervoor gekozen om haar nieuwe album op te nemen in de Blackbird Studio van John McBride in Nashville, Tennessee, in het koninkrijk van het analoge, de bakermat van de grote artistieke bleus-rockproducties.

Op 30 mei 2020 keert Gianna Nannini terug naar het podium in Italië met een groot concert in het Stadio Artemio Franchi van Firenze!

Vóór dat grote stadionconcert zal Gianna Nannini een aantal concerten geven in Europa, onder meer op 20 mei 2020 in het Koninklijk Circus in Brussel.

Tijdens haar lange carrière veroverde GIANNA NANNINI de harten van generaties fans met haar handelsmerk:een combinatie van melodische zachtheid en meeslepende energie. Met haar unieke podiumpresence en haar altijd heel directe aanpak schittert Gianna al jaren op de podia in heel Europa. De talloze uitverkochte concerten van de recente Hitstory European Tour (2017) leveren daarvoor het bewijs bij uitstek. Ze wordt beschouwd als het ultieme vrouwelijke gezicht van de rock!

De ticketverkoop voor haar concert in het Koninklijk Circus start op vrijdag 18 oktober om 10 uur op www.gracialive.be.

 

 

 
 

ARTIESTEN

GIANNA NANNINI

Vidéo's