16.04.22 • 20:00

Geannuleerd

JAKE BUGG
16.04.2022

Georganiseerd door : LIVE NATION

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Jake Bugg, dat zou plaatsvinden op zaterdag 16 arpil 2022 in het Koninklijk Circus, geannuleerd.

JAKE BUGG OP ZATERDAG 16 APRIL 2022 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL

Met de hypercatchy single ‘All I Need’ en het verrassende ‘Lost’, geeft Jake Bugg een gesmaakt voorproefje van zijn vijfde album ‘Saturday Night, Sunday Morning’, dat op 20 augustus uitkomt. Jake Bugg gaat in 2022 opnieuw op pad, en hij houdt halt in Brussel op het podium van het Koninklijk Circus op zaterdag 16 april 2022!

In 2012 verrast de amper 18 jaar oude Jake Edwin Kennedy aka Jake Bugg de rockwereld, met een titelloos debuutalbum met opzwepende gitaren en scherpe pen, dat wekenlang bovenaan de hitlijsten kampeert. De jonge Engelsman verbaast en verleidt het publiek en de critici met zijn typische stemgeluid en zijn jeugdige rock attitude. Hij heeft talent te over en rijgt de ene klassieker na de andere aan elkaar. Met zijn opzwepende liveoptredens overtuigt hij een steeds groter wordend publiek. Vier jaar naar het betoverende ‘Hearts That Strain’, geproducet door Dan Auerbach, is hij terug met een nieuw album vol aanstekelijke gitaarriffs, groovy baslijnen en euforische akkoorden, maar ook vol introspectieve sferen. Een muzikale avond dat je in geen geval mag missen!

 

16.04.2022 • 20:00


DELEN

ARTIESTEN

JAKE BUGG

Vidéo's