21.02.20 • 20:00

Geannuleerd

JAMES ARTHUR
Support Act : EMILY BURNS - Jamie Grey
21.02.2020

Georganiseerd door : LIVE NATION

Door de huidige maatregelen met betrekking tot concerten en evenementen in de meeste Europese landen, kan James Arthur zijn concert, dat oorspronkelijk voorzien was op 21 februari in het Koninklijk Circus, helaas niet naar een latere datum verschuiven. De artiest biedt zijn fans hiervoor zijn verontschuldigingen aan. Het concert wordt dus definitief geannuleerd.

 

JAMES ARTHUR OP VRIJDAG 21 FEBRUARI 2020 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL.

James Arthur, de wonderboy van de Britse popwereld, maakt zijn langverwachte terugkeer met een nieuwe plaat! Zijn nieuwe album ligt op 18 oktober in de rekken, maar daarbovenop vertrekt hij binnenkort op een tournee die tot 2020 zal duren. De Belgische fans mogen zich opmaken voor een groots weerzien op vrijdag 21 februari, in het Koninklijk Circus in Brussel! Tickets zijn verkrijgbaar op vrijdag 13 september om 11u.

Bakken talent, een onnavolgbare persoonlijkheid en een uniek stemgeluid: James Arthur heeft het allemaal. Al sinds zijn vijftiende is hij singer-songwriter, en in 2012 trad hij wereldwijd in de spotlights met zijn triompf bij X Factor 2012 met de megahit “Impossible”. En James heeft sindsdien niet stilgezeten… Zijn twee platen gingen intussen ruim 25 miljoen keer over de toonbank en hij is goed voor meer dan 22 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en ruim 1.5 miljard views op YouTube. Ook de prestigieuze samenwerkingen rijgt hij aan elkaar: zo werkte hij recent nog samen met Anne-Marie aan het nummer “Rewrite The Stars” (2018), dat op zijn beurt al goed is voor 250 miljoen streams! Met ‘You’ snijdt James Arthur binnenkort dus een nieuw hoofdstuk in zijn carrière aan. De plaat komt uit op 18 oktober, en bevat onder meer de prachtige singles “Naked”, “Falling Like Stars” en “Empty Space”; samen ook alweer 100 miljoen streams waard. Het nieuwe album telt 15 gedurfde en intieme tracks, gekruid met krachtige lyrics en verbazende gitaarriffs. Dat is zeker een bezoekje aan het Koninklijk Circus waard. Afspraak op 21 februari 2020!

JAMES ARTHUR
Koninklijk Cirucs, Brussel
Vrijdag 21 Februari 2020 – 20u

Ticketprijs (incl. servicekosten): 32,70 euro. Ongenummerde zit- en staanplaatsen.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 september om 10u via Live Nation: www.livenation.be & Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

 

 
 

21.02.2020 • 20:00


DELEN

ARTIESTEN

JAMES ARTHUR

EMILY BURNS

JAMIE GREY

Vidéo's