10.03.2020 • 20:00

Geannuleerd

TINI
10.03.2020

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

Annulatie van Tini’s show, vanavond 10/03 in Koninklijk Circus Brussel. 
Omwille van veiligheidsredenen en als voorzorgsmaatregel voor de artiest, haar team en fans, is er beslist om de show van vanavond 10/03/2020 in Brussel te annuleren.
Tini en haar crew betreuren deze beslissing ten zeerste en hopen snel terug naar Brussel te komen.
Tickets worden terugbetaald via jouw verkooppunt (Ticketmaster, Fnac). Hiervoor ontvang je nog een mail met de terugbetalingsprocedure.

TINI STOESSEL OP 10 MAART IN HET KONINKLIJK CIRCUS TE BRUSSEL

Deuren 19h
TINI 20h > 21h30

Tegenwoordig treedt Martina Stoessel op als Tini, maar haar Belgische fans kennen haar ongetwijfeld nog van haar “Violetta” jaren.

Wereldster Tini maakte zopas de tourdata bekend voor haar Europese tournee. Die bekendmaking volgt op haar samenwerking met Lalo Ebratt voor het nummer Fresa, dat in amper enkele weken tijd 37 miljoen keer bekeken werd op YouTube. Haar Europese tournee doet dertien steden aan en gaat op 20 februari van start in Milaan. 

Deze nieuwste tournee van Tini volgt op de succesvolle release van de singles 22, met Greeicy, Sad Song, met Alesso, Oye, met Sebastián Yatra en de eerder al genoemde tophit Fresa. Als een onverzettelijke kracht veroverde Tini Latijns-Amerika en wist ze artiesten en fans wereldwijd te inspireren en te bekoren. Met haar recentste tournee kan elk publiek alvast uitkijken naar magische momenten.

Tini maakte in 2016 een spectaculair debuut met haar gelijknamige album Tini, waarna de teller wereldwijd al snel opliep tot 2 miljard audio- en videostreams. Naast de release van haar tweede album Quiero Volver in 2018 viel Tini ook te horen in Alvaro Solers remix van La Cintura met Flo Rida. Ze brachten het nummer samen live op de Latin American Music Awards. Tini werkte eveneens mee aan de remix van Lo Malo door Aitana en Ana Guerra, samen met Greeicy, en aan Wild van Jonas Blue, aan de zijde van Chelcee Grimes en Jhay Cortez. Op het kleine scherm was ze te zien als jurylid van La Voz (The Voice Argentinië). Ze blijft ook het gezicht van Pantene in Latijns-Amerika. Op de verschillende sociale media vergaarde Tini al een indrukwekkend totaal van 12 miljoen volgers, terwijl ze in de internationale pers onder meer al opdook in Cosmopolitan, Vogue, Billboard en Elle. Tini blijft in 2019/2020 touren en nieuwe muziek uitbrengen.

10.03.2020 • 20:00


DELEN

ARTIESTEN

TINI (Martina Stoessel)

Vidéo's