12.12.2019 • 20:00

TICKETS

ALTER BRIDGE - SHINEDOWN - THE RAVEN AGE
12.12.2019

Georganiseerd door : LIVE NATION

ALTER BRIDGE OP DONDERDAG 12 DECEMBER IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL!

18:30 Doors
18:45 - 19:20 The Raven Age
19:35 - 20:35 Shinedown
21:00 - 22:30 Alter Bridge

Alter Bridge, de missing link tussen hardrock en heavy metal, is al 15 jaar lang één absolute publieksfavoriet bij de liefhebbers van het genre. Vandaag kondigt het Amerikaanse viertal een nieuwe plaat aan, die in oktober verwacht wordt. Daarbovenop trekken ze dit najaar ook op tournee, waarbij ze op donderdag 12 december halt houden in het Koninklijk Circus in Brussel!

Hun zesde plaat ‘Walk The Sky’ telt veertien krachtige tracks, bij elkaar gepend door een band in topvorm. De stem van Myles Kennedy (die in februari met Slash & The Conspirators nog tekende voor een ronduit geniale show in ons land) komt nog steeds volledig tot haar recht aan de zijde van Mark Tremonti (zang, gitaar), Brian Marshall (bas) en Scott Phillips (drums). Alter Bridge blijft trouw aan zijn unieke DNA, maar vernieuwt en verrast ook met een geheel nieuwe muzikale ervaring. Kortom: een stevige verrijking voor de nu al indrukwekkende discografie van de groep.

Dit najaar trapt Alter Bridge dus een nieuwe tournee af met nieuw werk onder de arm. Ontdek deze onnavolgbare mix van alternatieve metal, hardrock en post-grunge live, tijdens een daverende concertavond met special guests Shinedown en The Raven Age.

ALTER BRIDGE
Koninklijk Circus, Brussel
Donderdag 12 december 2019 – 20u

 

Ticketprijs (incl servicekosten): 53,41 euros (Beneden) & 50,14 euros (Boven).

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 juni om 10u via Live Nation: www.livenation.be en via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

ARTIESTEN

ALTER BRIDGE

SHINEDOWN

THE RAVEN AGE

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!