19.11.19 • 20:00

TICKETS

BANKS
Support: GLOWIE
19.11.2019

Georganiseerd door : LIVE NATION

19:00 Doors
20:00 - 20:45 Glowie
21:00 - 22:30 Banks

BANKS OP DINSDAG 19 NOVEMBER 2019 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL.

Al sinds 2013 is Banks een van de meest stijlvolle en getalenteerde sterren aan het firmament van de alternative muziek. Haar laatste optredens dateren intussen alweer van 2017, maar haar terugkeer – met nieuw werk! – is niet veraf. Op 19 november staat ze op de planken van het Koninklijk Circus in Brussel, met haar nieuwe langspeler ‘Ill’ onder de arm. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10u.

Jillian Rose Banks groeit op in Los Angeles en ontpopt zich al snel tot een uitzonderlijk schrijverstalent. In 2013 levert ze twee EP’s af, waarvoor ze zich liet omringen door Sohn, A$AP Rocky, Lil Silva en Jamie Woon. Haar muziek – tussen indiepop en r&b – houdt als geen ander het midden tussen een intens geladen soulspirit en sferische sounds. In 2014 toert ze de wereld rond met haar debuutplaat ‘Goddess’, die goed was voor een hoop bekroningen. Opnieuw twee jaar later is er het magnifieke ‘Altar’, dat bol staat van verfijnde ballades. Banks trekt het publiek steeds dichter naar zich toe met haar grensverleggende liveprestaties.

Vandaag is ze een gevestigde waarde; een zachte maar stormachtige diva van de moderne tijd. Ze onthulde zopas nog “Gimme”, een nieuwe track die al goed is voor 8 miljoen streams, maar vooral als voorbode dient voor haar derde plaat, die deze zomer in de rekken ligt!

BANKS
Koninklijk Circus, Brussel
Dinsdag 19 november 2019 – 20u

Ticketprijs (incl servicekosten): 30,52 euro – Ongenummerde zit & staanplaaatsen.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10u via Live Nation: www.livenation.be & Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

 
 

ARTIESTEN

BANKS

GLOWIE

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!