23.11.2022 • 20:00

TICKETS

BETH HART
23.11.2022

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

Beste Beth Hart fan,

Omdat de maatregelen omtrent COVID-19 wat betreft evenementen nog onduidelijk zijn is er besloten om het concert van Beth Hart op 18 november 2020 en op 10 november 2021 in het Koninklijk Circus te verplaatsen naar 23 november 2022.

Tickets voor het concert blijven geldig. Je krijgt met je oorspronkelijke ticket(s) dus toegang tot het evenement. Je hoeft geen verdere actie te ondernemen.
 
Bedankt voor het begrip en geduld in deze uitzonderlijke tijden.

Singer-songwriter en Grammy-winnares Beth Hart komt voor een exclusief concert naar het Koninklijk Circus in Brussel. Afgelopen zomer stond ze nog op Blues Peer met een verbluffend optreden.

Na een carrière van meer dan een kwarteeuw, negen studioalbums en samenwerkingen met o.a. Jeff Beck, Joe Bonamassa, Slash en Buddy Guy kunnen we van Beth Hart werkelijk alles verwachten. Met haar succesalbum 'Fire On The Floor' (2016) oogstte Hart niets dan lof, goed voor stijgende verkoopcijfers en uitverkochte shows. Het leven van de zangeres kent echter zijn ups en downs. Maar precies uit die uitersten puurt ze haar beste nummers. 'In dit album stel ik me kwetsbaar en open op, met nummers over mijn leven en liefdes, mijn verslaving en bipolaire stoornis, mijn vader en mijn zus ...'

Haar nieuwste album 'War In My Mind' werd eind september 2019 uitgebracht. Authentieker dan Beth Hart wordt het niet. In een wereld vol gepolijste producties en digitaal bijgewerkte fotoshoots is er één artieste die onbevangen in haar kaarten laat kijken, haar donkerste geheimen deelt en je meeneemt in haar avontuur. 'Meer nog dan in al mijn voorgaande albums, geef ik mezelf bloot in deze songs', aldus Hart. 'Ik kom van ver en heb me neergelegd bij mijn duistere of excentrieke kantjes, bij de dingen waar ik me voor schaam, maar net zozeer bij de dingen die me een goed gevoel geven.'

Met haar rauwe stemgeluid, onvervalste blues en oprechte nummers komt ze naar het Koninklijk Circus.

ARTIESTEN

BETH HART

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!