22.01.2020 • 19:00

TICKETS

DAY6
22.01.2020

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

K-popband DAY6 komt op 22 januari naar het Koninklijk Circus

De Koreaanse boyband DAY6 komt na het grote succes van hun eerste wereldtournee nu ook voor het eerst naar België! Op 22 januari staan ze in het Koninklijk Circus in het kader van hun ‘Gravity’ wereldtournee.

Met 3 full-albums op hun teller daagt DAY6 zichzelf keer op keer muzikaal uit door nummers te maken die gaan van zeer emotioneel, zoals hun debuutsingle ‘Congratulations’, tot krachtige en intense songs, zoals ‘Shoot Me’. Hun nieuwste album ‘The Book of Us: Entropy’ verscheen op 22 oktober. Met dit album laat DAY6 een grote variatie aan genres horen, van metal, disco, latin pop en bossa nova tot reggae. ‘The Book of Us: Entropy’ gaat over het verwarrende gevoel dat liefde kan veroorzaken en hoe het je dagelijkse leven doorheen schudt. Het album vertelt zowel de mooie kant van de liefde als het gevoel wanneer de liefde is bekoeld.

DAY6 komt voor het eerst naar ons land als antwoord op de overweldigende oproep van fans via het platform MyMusicTaste. MyMusicTaste is een internationaal platform waarop fans een aanvraag kunnen indienen om hun favoriete artiest naar hun land te halen.

Tickets voor het concert van DAY6 op 22 januari in het Koninklijk Circus gaan in verkoop vanaf vrijdag 6 december om 12u via greenhousetalent.be

DOORS 18h
SHOW 19h

ARTIESTEN

DAY6

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!