01.03.2024 • 19:30

TICKETS

DREAMCATCHER
01.03.2024

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

18u DEUREN
19u30 DREAMCATCHER

K-Pop sensatie DREAMCATCHER komt op 1 maart 2024 naar Brussel

DREAMCATCHER, de internationaal geprezen K-pop girlband, komt op 1 maart naar het Koninklijk Circus in Brussel met hun "Dreamcatcher 2024 World Tour [Luck Inside 7 Doors]". Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 9 februari om 11:00 uur via greenhousetalent.com

De recente terugkeer van DREAMCATCHER met hun negende mini-album, 'VillainS,' heeft niet alleen het begin gemarkeerd van een serie met een alternatief universum-thema, maar heeft ook opmerkelijk succes behaald door de toppositie te veroveren in de U.S. iTunes Worldwide Albums chart.

De titeltrack, "OOTD" (Outfit Of The Day), toont een niveau van zelfvertrouwen dat verder gaat dan louter narcisme en symboliseert de transformatie van de groep in schurken. "VillainS" bevat ook krachtige nummers zoals "Intro: This My Fashion," "Rising," "Shatter," en "We Are Young," die elk bijdragen aan de kenmerkende muzikale identiteit van DREAMCATCHER.

 

Na het succes van hun "2022 DREAMCATCHER World Tour: [Apocalypse: Follow us]," met als hoogtepunt een uitverkochte show in Parijs, staat de groep op het punt terug te keren naar Europa. Ze brengen hun elektrische podiumaanwezigheid en unieke universum naar Brussel op 1 maart. De 2024 World Tour van DREAMCATCHER belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor fans, met een mix van hits en betoverende choreografie.

Tickets voor de "Dreamcatcher 2024 World Tour [Luck Inside 7 Doors]" zijn te koop vanaf vrijdag 9 februari om 11:00 uur via greenhousetalent.com

ARTIESTEN

DREAMCATCHER

Vidéo's


Dreamcatcher
Dreamcatcher
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!