10.11.19 • 20:00

TICKETS

EMELI SANDÉ
Support act: Ben Monteith
10.11.2019

Georganiseerd door : LIVE NATION

EMELI SANDÉ OP ZONDAG 10 NOVEMBER 2019 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL

19:00 Doors
20:00 - 20:30 Ben Monteith
21:00 - 22:30 Emeli Sandé

Ze heeft zonder twijfel een van de mooiste soulstemmen van haar generatie. Emeli Sandé kondigt haar terugkeer aan met een splinternieuw album, getiteld ‘Real Life‘, dat ze op 10 november live komt voorstellen in het Koninklijk Circus in Brussel ! 

Sinds de release van haar eerste single “Heaven” in 2011, kent de jonge Engelse een ongezien succes. Het grote publiek leert haar kennen als een uniek artieste met een wonderlijk charisma en een onevenaarbaar gevoel voor melodie. Ze rijgt dan ook de hitsingles met een onthutsend gemak aan elkaar. “Next To Me” en “Read All About It” bestormen de hitlijsten en maken van haar debuutalbum ‘Our Version Of Events’ een internationale bestseller. De zangeres ontvangt talloze onderscheidingen en krijgt erkenning van leeftijdsgenoten dankzij haar uitmuntende en steeds indrukwekkendere liveshows. In 2016 keert ze met ‘Long Live the Angels’ terug naar de internationale hitlijsten, wat met haar derde album ongetwijfeld niet anders zal zijn. De release van ‘Real Life’ is voorzien voor september, maar rolt nu al over de tongen dankzij single “Sparrow”. Een waterval aan emoties en soul, gedragen door zoete arrangementen en de stem van Emeli, die weerklinkt in harmonie met een gospelkoor. Een terugkeer die je in geen geval mag missen!
 

EMELI SANDÉ
Koninklijk Circus, Brussel
Zondag 10 november 2019 – 20u
 

Ticketprijs (incl servicekosten): 56,68 euro – 50,14 euro – 43,6 euro – Genummerde zitplaaatsen.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 28 juni om 10u via Live Nation: www.livenation.be & Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

ARTIESTEN

EMELI SANDÉ

BEN MONTEITH

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!