14.09.2019 • 17:00

Koop uw tickets

FLYING BACH
14.09.2019

Georganiseerd door : MB PRODUCTIONS

Hoezo, Bach en breakdance gaan niet goed samen? Met hun fascinerende muzikale opvoering FLYING BACH bewijzen viervoudig wereldkampioen breakdance FLYING STEPS en de vermaarde operadirecteur Christoph Hagel dat breakdance en klassieke muziek de perfecte combinatie zijn. In 2014 trad FLYING STEPS voor het eerst in België op met ‘s werelds meest succesvolle crossovershow FLYING BACH in Brussel. Nu keren de FLYING STEPS terug naar ons land: op 14 september 2019 komen ze naar Brussel met FLYING BACH.

Tot op vandaag heeft FLYING BACH 35 landen aangedaan – van de VS tot Kazachstan, van Australië over Japan tot Finland – en meer dan 500.000 toeschouwers betoverd. FLYING BACH is de eerste breakdanceshow die de ECHO Klassik, de belangrijkste Duitse muziekprijs,  heeft gewonnen.

FLYING STEPS
De Flying Steps uit Duitsland zijn viervoudig wereldkampioen breakdance en een gelauwerd dansgezelschap, dat in 1993 werd opgericht door Vartan Bassil en Kadir “Amigo“ Memis. Vandaag maken meer dan 40 professionele dansers deel uit van het Flying Steps-gezelschap. Maar ze creëren en produceren niet alleen internationale dansshows. In 2007 richtten ze ook de Flying Steps Academy op. Met zijn 35 leraars en meer dan 2.100 studenten is het nu de grootste school voor urban dance in Duitsland.

Tot onze grote spijt moeten we u meedelen dat de voorstelling van 20u werd geannuleerd.

14.09.2019 • 17:00


DELEN

ARTIESTEN

FLYING BACH

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!