24.10.2024 • 20:00

TICKETS

GAVIN DEGRAW
24.10.2024

Georganiseerd door : LIVE NATION

Felicitaties zijn op hun plaats bij Gavin DeGraw, de multi-platina bekroonde Amerikaanse singer-songwriter! Twintig jaar geleden releaste hij zijn hitalbum ‘Chariot’ en die verjaardag laat hij niet ongevierd. Op donderdag 24 oktober 2024 trakteert hij zijn Belgische fans in het Koninklijk Circus in Brussel op een avond vol radiovriendelijke pianopop, met een vleugje nostalgie. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 16 februari om 10u via livenation.be.

Gavin DeGraw vergaarde in 2003 meteen bekendheid met zijn debuutalbum ‘Chariot’. Dat instant succes had hij vooral te danken aan het nummer “I Don’t Want To Be”, de officiële track bij de begingeneriek van de beroemde Amerikaanse tv-serie 'One Tree Hill'. Daarna volgden hits als “Follow Through”, “Chariot”, “In Love With A Girl”, “Not Over You”, “Best I Ever Had” en “Who's Gonna Save Us”, enkele live-albums, zes studioalbums en samenwerkingen met artiesten zoals Ryan Tedder (OneRepublic), Colbie Caillat en Billy Joel. Soulvolle, goed gezongen pop & rock, dat is het handelsmerk van de sympathieke DeGraw, die inmiddels zeven albums op zijn naam heeft staan. Voor zijn jongste album ‘Face The River’ (2022), een eerbetoon aan zijn overleden ouders, ging hij in zee met GRAMMY® Award winnend producer Dave Cobb (bekend van Chris Stapleton, John Prine en Brandi Carlile). Na een passage met zijn ‘Face The River’-tour in De Roma in 2023, komt Gavin DeGraw op donderdag 24 oktober 2024 terug naar België om de twinstige verjaardag van zijn debuutalbum ‘Chariot’ op gepaste wijze te vieren. Samen met zijn fans dus!

Tickets voor het concert in Koninklijk Circus zijn beschikbaar vanaf vrijdag 16 februari om 10u via livenation.be en kosten €34,88 (inclusief servicekosten).

ARTIESTEN

GAVIN DEGRAW

Vidéo's


Gavin DeGraw (c) KacieQ
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!