30.09.2024 • 20:00

TICKETS

GIPSY KINGS ft NICOLAS REYES
30.09.2024

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

Gipsy Kings ft. Nicolas Reyes op 30 september naar het Koninklijk Circus, Brussel

Gipsy Kings featuring Nicolas Reyes brengen hun opzwepende show op 30 september naar het Koninklijk Circus, Brussel. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 12 januari om 10 uur.

In 1987 beleefden Gipsy Kings hun grote doorbraak met de release van “Gipsy Kings”, een titelloos album met een unieke mix van traditionele flamencostijlen, westerse pop en latin-ritmes. Ze werden geroemd om hun “Rumba Gitano” (een sprookjeshuwelijk tussen Zuid-Amerikaanse rumba en staccato aanvallen van flamencogitaren) en verzamelden wereldwijd gouden en platina platen. Miljoenen mensen dansten eind jaren tachtig op de tonen van ‘Bamboléo’, ‘Djobi Djoba’ en ‘Volare’.

Aan de wieg van Gipsy Kings staat José -de vader van zanger Nicolas Reyes- die samen met zijn zoons “José y los Reyes” oprichtte. “Los Reyes” (“de koningen”) trekken de wereld rond, spelen waar ze gevraagd worden en vertalen uiteindelijk hun naam in “Gipsy kings”. Ondertussen wordt de band al enkele decennia aangevoerd door Nicolas Reyes die met zijn iconische stem de vele hits op een hoger niveau tilt.

Hun muziek vond je de laatste 35 jaar niet alleen op hun cd’s, maar weerklonk ook overal ter wereld in talrijke cinemazalen en in grote TV-shows. Van ‘Dancing with the Stars’ tot ‘The Big Lebowski’ (een prachtige latin versie van ‘Hotel California’) of ‘Toy Story 3’.

Maar hun muziek gedijt het best van al onder de warme gloed van de volgspots. Na “The Hollywood Bowl” en “Royal Albert Hall” is dat in 2024 ook in het “Koninklijk Circus”. Trek alvast je -flamenco of andere- dansschoenen aan! Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 12 januari om 10 uur.

ARTIESTEN

GIPSY KINGS

Vidéo's


GIPSY KINGS ft NICOLAS REYES
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!