24.04.24 • 20:00

TICKETS

KEANE
24.04.2024

Georganiseerd door : LIVE NATION

19:00 Doors
19:30-20:00 The Sherlocks
20:30-22:30 Keane

Keane brengt op 10 mei een geremasterde versie uit van hun prachtige debuutalbum ‘Hopes & Fears’, exact 20 jaar jaar na de eerste release. Om dit in stijl te vieren kondigt de Britse band een grote wereldtournee aan, die op 1 april van start gaat in Mexico City en vervolgens naar Europa trekt. Als onderdeel van deze tour speelt Keane live voor hun Belgische fans op 24 april in het Koninklijk Circus in Brussel! 

De muzikale erfenis van de band is niets minder dan opmerkelijk, maar 'Hopes and Fears' is een mijlpaal in hun discografie. Het brak alle records en is een van de bestverkochte Britse albums aller tijden. Ondersteund door de eerste single "Somewhere Only We Know" werd het album 9 keer platina in de UK en verkocht het wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren. Het album won talloze internationale prijzen, waaronder twee BRIT Awards voor 'Best British Album' en 'British Breakthrough Act'. Meer recentelijk kwam dit iconische nummer terug aan de top van de hitlijsten toen het viraal ging op TikTok. Het nummer heeft momenteel twee miljoen Spotify streams, is de bestverkopende single van Island Records van dit moment en heeft meer dan een miljard luisterbeurten gehad. Waanzinnige statistieken die eens te meer de tijdloosheid van Keane's nummers bewijzen.

Tom Chaplin, Tim Rice-Oxley, Richard Hughes en Jesse Quinet hebben besloten om deze wedergeboorte te vieren met een reeks concerten over de hele wereld, van hun indrukwekkende debuutalbum 'Hopes and Fears' tot hun studioalbum 'Cause and Effect' uit 2019. Ze kijken ernaar uit hun vele fans opnieuw live te verwelkomen, met hun aanstekelijke energie en grenzeloze generositeit die zo kenmerkend voor ze zijn. Tot 24 april in het Koninklijk Circus!

Tickets beschikbaar vanaf vrijdag 15 september om 10u

ARTIESTEN

KEANE

Vidéo's


KEANE (c) ALEX LAKE
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!