10.11.24 • 20:00

TICKETS

MARISA MONTE
10.11.2024

Georganiseerd door : LIVE NATION

De Braziliaanse superster Marisa Monte gaat in 2024 opnieuw op tournee en maakt een tussenstop in België om onze harten te verwarmen met haar kleurrijke, meeslepende muziek op 10 november in de intieme setting van het Koninklijk Circus! Een uniek concert dat je niet wilt missen.

Marisa Monte is al sinds de release van haar gelijknamige debuutalbum in 1989 een vaste waarde in de Braziliaanse muziekscene. Haar muziek combineert op perfecte wijze invloeden van bossa nova, samba, tropicália, funk, rock, jazz en pop en biedt het publiek een repertoire dat over de hele wereld gewaardeerd wordt. Naast haar briljante solocarrière maakte de winnares van vier Latin GRAMMY Awards ook naam als lid van de megagroep Tribalistas - samen met Arnaldo Antunes en Carlinhos Brown - en werkte ze samen met artiesten als David Byrne, Philip Glass, Arto Lindsay, Gilberto Gil, Seu Jorge, Caetano Veloso en vele anderen.
Maar dit najaar krijgen we de kans om deze fantastische artieste solo live aan het werk te zien. De Braziliaanse diva brengt nummers van haar nieuwste album 'Portas', net als alle grote klassiekers uit haar immense repertoire. Haar liveoptredens zijn als een tijdloze ervaring, tussen zachtheid en losbandigheid, die je in geen geval mag missen. Tot op 10 november in het Koninklijk Circus in Brussel!

Tickets beschikbaar vanaf donderdag 8 maart om 10u

ARTIESTEN

MARISA MONTE

Vidéo's


MARISA MONTE (c) Leo Aversa
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!