15.05.2024 • 20:00

TICKETS

MITSKI
15.05.2024

Georganiseerd door : FKP SCORPIO

Wegens grote belangstelling voor het concert van Mitski op dinsdag 14 mei in Koninklijk Circus wordt er nu al een tweede show toegevoegd. De Japans-Amerikaanse singer-songwriter zal ook op woensdag 15 mei in Brussel spelen. Tickets voor beide concerten gaan in verkoop op vrijdag 20 oktober om 10u via www.fkpscorpio.be

We merken dat de liefde voor Mitski groot is. Dinsdag kondigden we het eerste concert op 14 mei in Koninklijk Circus aan, en meteen was duidelijk dat er veel interesse is. Om te voorkomen dat de fans worden teleurgesteld, voegen we nu al een tweede show toe; ook op woensdag 15 mei zal Mitski optreden in Brussel. Tickets voor zowel dinsdag 14 mei als woensdag 15 mei gaan op vrijdag 20 oktober om 10u in verkoop via www.fkpscorpio.

 

 

Mitski Miyawaki wordt sinds haar debuutplaat (‘Lush’ uit 2012) als een van de meest geprezen singer-songwriters aanschouwd door recensenten en haar horde trouwe fans. Haar nummers vertrekken steevast vanuit een herkenbare en bijzondere kwetsbaarheid, waar ze vakkundig uiteenlopende muzikale lagen over drapeert. De muziek van Mitski is moeilijk te vatten en is daarom zo aantrekkelijk en intrigerend. Ze experimenteert met genres gaande van dreampop over goth folk tot indierock, en vermengt moeiteloos orkestrale arrangementen met synths en gevoelige vocalen. Zo spreekt ze zowel tot de TikTok-generatie als de undergroundscene-liefhebber.

De nieuwe plaat ‘The Land Is Inhospitable and So Are We’ is een weergave van alle pijnen en contradicties die binnen de Verenigde Staten leven, en is zo haar ‘meest Amerikaanse album’ ooit. In de grote epische verhalen zitten nog steeds kleine herkenbare en universele emoties, en die probeert Mitski te vatten en te bezingen. Het resultaat is een bloedmooie warme plaat geworden die haar talent als songschrijver alleen maar bevestigt. Heel wat toonaangevende nationale en internationale media tippen ‘The Land Is Inhospitable and So Are We’ als een van de beste albums van 2023. Zweef dus mee met Mitski op 14 en 15 mei in Koninklijk Circus (Brussel), het is een trip die je niet wil missen.

ARTIESTEN

MITSKI

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!