31.10.2024 • 20:00

TICKETS

MR. BOWIE
31.10.2024

Georganiseerd door : MB PRODUCTIONS

Mr. Bowie - The Ultimate Tribute Show

Mr. Bowie brengt het unieke geluid van de onnavolgbare David Bowie terug tot leven met nummers uit de vroege jaren '70 tot de Reality Tour van 2004.

Met totaal respect voor wijlen David Bowie en zijn nalatenschap blijft Milan Devinne trouw aan het Reality Tour-format, waarbij hij eenvoudige kledij draagt die losjes gebaseerd is op de legendarische kostuums, de unieke personages en de gedurfde looks gecreëerd door de flamboyante superster. Van Hang on to Yourself tot All the Young Dudes, overlopen Devinne en de band de catalogus vol hits en favorieten die trouw de originelen volgen. De toonhoogte en het timbre van Devinnes stem stellen de jonge zanger in staat het archetypische Bowie-geluid nieuw leven in te blazen, wat het publiek en zelfs de meest toegewijde fans verbijstert.

“We weten niet waar meneer Bowie ons naartoe zal brengen, maar we beloven dat het zeker niet saai zal zijn” – David Bowie

Milan Devinne is een Tsjechische zanger met Duitse roots, die ook acteur is en evenementen produceert. Hij is de enige Tsjechische artiest die samen met Rami Malek en Allen Leech in de film Bohemian Rhapsody te zien was. Met ervaring op wereldpodia, waaronder tournees in Zuid-Afrika, de VS, Mexico en heel Europa, stapt deze flamboyante frontman en getatoeëerde teamcaptain moedig in de persoonlijkheid van David Bowie en katapulteert hij het publiek door tijd en ruimte met onberispelijke presentaties van het legendarische icoon. Devinne, een echte en getalenteerde kunstenaar, brengt een respectvolle en toch spectaculaire hulde aan David Bowie.


MR. BOWIE
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!