08.03.20 • 20:00

TICKETS

PATRICK WATSON
Support Act : KYLA CHARTER
08.03.2020

Georganiseerd door : LIVE NATION

PATRICK WATSON OP ZONDAG 8 MAART 2020 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL.

Deuren 19h
Kyla Charter 20h > 20h30
Patrick Watson 20h45 > 22h30

Het gemis naar Patrick Watson, die na de release van zijn prachtplaat ‘Love Songs For Robots’ (2015) van de rader verdween, duurt intussen al enkele jaren… Maar vandaag kondigt hij eindelijk zijn langverwachte terugkeer aan! Met nieuw werk onder de arm, en een nieuwe tournee die ook ons land aandoet. Op 8 maart 2020 staat Patrick Watson op de planken van het Koninklijk Circus in Brussel! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 6 september om 10u.

De in Californië geboren en in Montréal gevestigde Patrick Watson kennen we vooral van zijn wondermooie stem, zijn prachtige poëzie en dat tikje gekheid dat hem zo onweerstaanbaar maakt. Met een sound die aanleunt bij Antony & The Johnsons en Angus & Julia Stone creëert hij een unieke sfeer, op de grens tussen romantische folk en zweverige pop. Patrick haalt de muzikale mosterd uit erg uiteenlopende hoeken (Eric Satie, Pink Floyd, Nick Drake), die zijn verhalen, zijn delicate pianospel en zijn bijna barokke orkestraties fel beïnvloeden. Zijn aantrekkingskracht is bijna magisch, zoals beklijvende tracks als “The Great Escape”, “Sit Down Beside Me”, “Lighthouse” of “Broken” bewijzen. Reis mee naar het bedwelmende universum van Patrick Watson, op 8 maart 2020 in het Koninklijk Circus in Brussel!

PATRICK WATSON
Koninklijk Cirucs, Brussel
Zondag 8 maart 2020 – 20u

Ticketprijs (incl. servicekosten): 29,43 euro. Ongenummerde staan en zitplaatsen.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 6 september om 10u via Live Nation: www.livenation.be & Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

ARTIESTEN

PATRICK WATSON

KYLA CHARTER

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!