01.06.2022 • 20:00

TICKETS

PATTI SMITH AND BAND
01.06.2022

Georganiseerd door : LIVE NATION

Patti Smith belichaamt rock’n’roll op zijn kostbaarst. Ze treedt op 31 mei 2022 op in het Koninklijk Circus. De allerlaatste kaartjes voor dat concert zijn nu te koop.

Als reactie op het enthousiasme van haar Belgische fans, voegt de Amerikaanse artiest een extra Belgische concertdatum toe aan haar tourschema. Patti Smith en haar band treden ook op woensdag 1 juni op in het Koninklijk Circus. Een nieuwe kans om tijd door te brengen met een levende muzieklegende. Tickets zijn nu beschikbaar!

Ziehier de terugkeer naar het podium van een van de grootste legendes van de internationale rockscene. Naast haar werk als muzikante en zangeres is Patti Smith ook bekend als dichteres, schilderes en fotografe. Bovenal blijft ze een van de creatieve pijlers van de punk en een van de weinige figuren die rock’n’roll op de best mogelijke manier belichaamt. ‘Horses’, ‘Hey Joe’, ‘Gloria’, ‘Because The Night’ en ‘People Got The Power’ zijn stuk voor stuk tijdloze nummers die rebellie nastreven en zich verzetten tegen het hokjes denken. Haar werk blijft verbluffend actueel en elk liveoptreden is onthutsend krachtig. In 2022 gaat ze met haar band opnieuw op pad en geeft ze haar Belgische publiek een niet te missen concert in het Koninklijk Circus.

ARTIESTEN

PATTI SMITH

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!