12.11.2022 • 20:00

Koop uw tickets

PETER FRAMPTON
Support act : JACK BROADBENT
12.11.2022

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

Legendarische gitarist Peter Frampton kondigt een afscheidsshow aan in het Koninklijk Circus te Brussel op 12 november 2022 in het kader van de Peter Frampton FinaleThe Farewell Tour.

De tour was oorspronkelijk gepland in 2020 maar vanwege COVID-19 werd deze helaas geannuleerd. Dit is een nieuwe kans om afscheid te nemen van zijn Belgische fans.

I look forward to seeing my dear friends in Belgium next year. My Finale Tour is a trip through my music with my incredible Peter Frampton Band,” zegt Frampton.

Peter Frampton blijft een van de meest geprezen artiesten uit de rockgeschiedenis. Dit jaar overhandigde de Music Business Association hem de Chairman’s Award for Sustained Creative Achievement op de Awards & Hall of Fame Dinner dat deel uitmaakt van het jaarlijkse congres van de Association – Music Biz 2019. Frampton werd ook geëerd met de Les Paul Innovation Award tijdens de 34e, jaarlijks terugkerende TEC Awards op de NAMM Show in 2019 en vierde de 43e verjaardag van zijn vijfde solo-album, Frampton Comes Alive!, een van de best verkochte liveplaten aller tijden (meer dan 17 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd).

In oktober 2019 beëindigde Frampton het Noord-Amerikaanse deel van de Finale Tour. De nieuwe internationale data zullen de tour afronden – waarna Frampton plant om op pensioen te gaan omwille van de diagnosis van de auto-immuunziekte Inclusion Body Myositis (IBM). IBM is een progressieve spieraandoening die gekenmerkt wordt door spierontstekingen, zwakte en atrofie.

12.11.2022 • 20:00


DELEN

ARTIESTEN

PETER FRAMPTON

JACK BROADBENT

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!