01.04.24 • 20:30

TICKETS

SASHA VELOUR
01.04.2024

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

De show, oorspronkelijk gepland voor zaterdag 11 november 2023 om 20.30 uur, is verplaatst naar maandag 01 april 2024 om 20.30 uur.
Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Sasha Velour, geprezen genderfluïde dragqueen, kunstenaar en auteur, domineerde de internationale dragwereld al vóór haar opvallende overwinning tijdens seizoen negen van RuPaul's Drag Race, bekroond met een Emmy.

Haar debuutboek, "The Big Reveal: An Illustrated Manifesto of Drag” (Harper), wordt geprezen als een "inspirerende ode aan een revolutionaire kunstvorm" (Publisher's Weekly). Dit unieke boek vermengt op doordachte wijze memoires, geschiedenis en theorie tot een levendig portret van een kunstenaar en de kunst van drag. Haar nieuwe liveshow, "Sasha Velour's The Big Reveal Live Show!”, was eerder dit jaar al te zien in de VS en Canada en trok uitverkochte zalen over het gehele continent.

Velour zal dus opnieuw schitteren op het podium én scherm, aangezien ze onlangs werd aangekondigd als presentator voor het vierde seizoen van de met een Peabody- en Emmy-Award bekroonde show "We're Here” op HBO.

Over "The Big Reveal Live Show"

Na het succes van haar eerste one-queen show, "Smoke & Mirrors", keert Sasha Velour terug naar Europa en het Verenigd Koninkrijk met haar "The Big Reveal Live Show". Deze nieuwe 90 minuten durende show belooft een meeslepende avond te worden vol drag, storytelling en live art, met iconische nieuwe optredens van Velour zelf in een show die je laat lachen en huilen tegelijkertijd. 

Velour staat bekend om haar emotionele, bedachtzame en publiekschuddende onthullingen en "The Big Reveal Live Show” is daarop geen uitzondering! Het publiek zal verrast worden op een manier die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Of de onthullingen nu fysieke onthullingen op het podium zijn of emotionele onthullingen die je zullen overrompelen, Velour heeft de lat zeer hoog gelegd voor de hedendaagse drag. Een echte kameleon wanneer het gaat om vorm en stijl. Velour's muzikale selecties variëren van Stevie Wonder tot Britney Spears, Steven Sondheim tot Deep Purple en haar optredens nemen in de loop van de avond meerdere vormen aan: drag performances, kunstzinnige oratie, jeugdfilm, videokunst en zo veel meer!

"The Big Reveal Live Show" duurt 90 minuten, zonder pauze. VIP upgrades zijn beschikbaar voor verkoop.

De Belgische dragqueen Avilda zal als speciale gast optreden op The Big Reveal Live Show.

ARTIESTEN

SASHA VELOUR

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!