27.10.2019 • 20:00

TICKETS

THE DIVINE COMEDY
Support : Man & The Echo
27.10.2019

Georganiseerd door : LIVE NATION

THE DIVINE COMEDY OP ZONDAG 27 OKTOBER 2019 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL !

19:00 Doors
19:30 - 20:00 Man & The Echo
20:30 - 22:30 The Divine Comedy​​​​​​​

De slimme en getalenteerde Neil Hannon heeft niet stilgezeten na het succes van ‘Foreverland’. Twee jaar na zijn laatste tournee kondigt hij de release van een twaalfde The Divine Comedy-plaat aan en meteen ook een nieuwe reeks concerten. The Divine Comedy stelt ‘Office Politics’ ook bij ons live voor, op 27 oktober in het Brusselse Koninklijk Circus. De voorverkoop start op vrijdag 10 mei om 10u.

Neil heeft als uitzonderlijk auteur en muzikant al herhaaldelijk bewezen dat hij zijn plaats tussen de allergrootste namen van de Britse scene meer dan verdient. Met een rijk oeuvre dat binnenkort twaalf albums telt, heeft de Ierse dandy zowel pers als critici weten verleiden. Hij brengt geraffineerde nummers met simpele, maar vooral pakkende en dodelijk doeltreffende melodieën. Er staan ook talloze prestigieuze samenwerkingen met verschillende, maar minstens even gepassioneerde artiesten op het palmares - van Tom Jones over Yann Tiersen en Ute Lemper tot Jane Birkin. De virtuoze Neil Hannon gidst ons al ruim twee decennia door zijn barokke universum op het snijpunt van uitdagende en klassieke pop, met invloeden van o.a. Burt Bacharach, David Bowie, Michael Nyman en Jacques Brel.

 

THE DIVINE COMEDY
Koninklijk Circus, Bruxelles
Zondag 27 Oktober 2019 – 20h

Ticketprijs (incl servicekosten): 30,52 euros – Staan en zit ongenummerde plaatsen.
Tickets zijn vanaf vrijdag 10 mei om 10u verkrijgbaar via Live Nation: www.livenation.be & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

ARTIESTEN

THE DIVINE COMEDY

MAN & THE ECHO

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!