05.03.2022 • 20:00

Koop uw tickets

TONY CARREIRA
05.03.2022

Georganiseerd door : GRACIA LIVE

19u DEUREN
20u-21u45 CONCERT 

Bij deze bevestigen we je dat het optreden van Tony Carreira, op 5 maart 2022 om 20:00 in Koninklijk Circusbevestigd is.

Belangrijk: naar aanleiding van de laatste aankondigingen van het overlegcomité, zal deze show enkel toegankelijk zijn voor mensen die het Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Dat wil zeggen dat je een officieel identiteitsdocument moet kunnen voorleggen (identiteitskaart of paspoort), plus één van de volgende zaken:

- Het volledige vaccinatieschema doorlopen hebben (2 dosissen Pfizer, Moderna of AstraZeneca of 1 dosis Johnson & Johnson) + twee weken.
OF
- Een negatieve PCR-test kunnen voorleggen die dateert van maximaal 48u geleden (datum en uur van afname). Wanneer je jouw PCR-Testcertificaat gebruikt als CST is het geldig tot 2 dagen na de dag van de test
OF
- Een negatieve antigeentest kunnen voorleggen die dateert van maximaal 24u geleden (datum en uur van afname). Opgelet, geen snelle zelftest! Wanneer je jouw antigeen-Testcertificaat gebruikt als CST is het geldig tot 1 dag na de dag van de test.
OF
- Een bewijs van genezing kunnen voorleggen (van meer dan 10 dagen oud en maximaal 180 dagen oud). De geldigheidsduur begint te lopen vanaf het moment van de staalname voor de test

Opgelet, de organisatie zorgt zelf niet voor het Covid Safe Ticket, en voert ter plaatse ook geen tests uit. Het gaat om een QR-code die u in uw bezit dient te hebben:
- Op uw smartphone via de app CovidSafe.be via CovidSafe.be
- Afgedrukt op papier via de website mijngezondheid.belgie.be

Zijn niet toegestaan :
- een snelle zelftest
- het voorleggen van een vaccinatiekaart
- een document van een apotheek zonder QR-code na een antigene test

Het Covid Safe Ticket is vereist vanaf 12 jaar. Kinderen van 11 jaar of minder moeten een identiteitsbewijs voorleggen.
Ouders kunnen de QR-code van hun kind(eren) van 12 tot 18 jaar downloaden via de Covid Scan-applicatie of via de site mijngezondheid.belgie.be

Gelieve de app of het document alsook uw identiteitskaart klaar te houden bij uw aankomst.

Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar.

 

TONY Carreira - "ESTOU AQUI"

Tony Carreira komt eindelijk terug naar ons land met op zaterdag 5 maart 2022 een concert in het Koninklijk Circus in Brussel
Tickets nu verkrijgbaar via www.gracialive.be

In 2018 bezocht Tony de grootste podia ter wereld ter ere van zijn 30-jarige carrière.
Maar op het podium van de Altice Arena in Lissabon kondigde Carreira een artistieke pauze aan die van onbepaalde duur zou zijn, maar met de belofte dat hij wel zou terugkeren op het podium. 

Zijn liefde voor de muziek en zijn drang om terug te keren naar het podium werden alsmaar sterker. Begin 2020 verscheen zijn nieuwe single “ESTOU AQUI” (ik ben hier) en werden er al plannen gebroed om opnieuw op tour te gaan. Helaas kwamen deze plannen even on hold te staan door de pandemie. 

Maar uitstel is geen afstel!
2022 wordt het jaar van de grote terugkeer voor Tony Carreira, met op zaterdag 5 maart 2022 een hereniging met zijn Belgische fans! 

"ESTOU AQUI" (ik ben hier) zodat we samen kunnen blijven dromen.

 
 

05.03.2022 • 20:00


DELEN

ARTIESTEN

TONY CARREIRA

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!