05.04.23 • 20:00

TICKETS

TORI AMOS
SPECIAL GUESTS : SKAAR
05.04.2023

Georganiseerd door : LIVE NATION

Naar aanleiding van de gevolgen van de huidige sanitaire crisis, wordt het concert van Tori Amos in het Koninklijk Circus, voorzien op 9 maart 2022, uitgesteld. Het concert zal nu plaatsvinden op woensdag 5 april 2023.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum.

 

Tori Amos, een van de meest iconische artiesten van haar generatie, kondigt een internationale tournee aan die in 2022 start in Berlijn en vervolgens Europa doorkruist via Milaan, Parijs, Amsterdam, Londen en .... Brussel! Tori Amos ontmoet haar Belgische publiek op 9 maart op het podium van het Koninklijk Circus. Nu al een magisch moment om naar uit te kijken!

Sinds de release van haar eerste soloalbum "Little Earthquakes" in 1992, is Tori Amos een van de meest productieve, geëngageerde en creatieve artiesten van de internationale scène. Van haar strijd tegen seksueel geweld ('Me and a Gun'), tot haar post 9/11 track 'Scarlet's Walk' en haar feministische stellingname… Nooit twijfelt ze om haar talent in dienst te stellen van ideologisch en politiek engagement. Haar laatste album "Native Invader" (2017), is een ode aan het humanisme en een krachtig tegengif tegen moderne maatschappelijke trauma's. Erkend door haar collega's en aanbeden door een breed publiek over de hele wereld, neemt Tori Amos haar publiek mee op een betoverende muzikale reis, gedragen door haar stem, haar piano en haar resem klassiekers. Kom haar live aanschouwen, ze zal je wegblazen.

 

 

 

 

 

 

ARTIESTEN

TORI AMOS

SKAAR

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!