24.02.23 • 20:00

TICKETS

WARDRUNA
24.02.2023

Georganiseerd door : LIVE NATION

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Wardruna, dat zou plaatsvinden op 19 november 2021 in het Koninklijk Circus, uitgesteld naar vrijdag 24 februari 2023.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

De laatste tickets voor dit concert zijn te koop via livenation.be.

 

EUROPEAN DATES IN NOVEMBER 2021 MOVED TO 2022/2023 + NEW DATES ADDED!
Tickets on 
www.wardruna.com/tour-dates

Due to the still uncertain situation with constant changes in regulations and unique travel restrictions from country to country, we have no option but to move our European tour to 2022 and 2023. On a more positive note, we added a few extra concerts to the existing tour dates.

On behalf of myself and the whole Wardruna-team, I would like to thank you for your patience, understanding and support throughout this challenging period. 

-Einar-

Donker en hypnotiserend, authentiek en modern, het heidense volk van Wardruna spreekt het meest primitieve in elk van ons aan. Gedragen door een mix van indringende percussie in combinatie met hun epische en majestueuze zang en fenomenale evocatieve kracht kennen ze een steeds groter wordend succes. Op vrijdag 19 november komt de Noorse band naar het Koninklijk Circus in Brussel. 

In de 'Runaljod' trilogie, een ambitieus project dat de albums 'Gap Var Ginnunga', 'Yggdrasil' en 'Ragnarok' samenbrengt, verkennen magiër Selvik en zijn volgelingen het Scandinavische verleden via de 24 runen die verbonden zijn met het oude Scandinavische alfabet. Sinds 2018, met de release van album ‘Skald’ bereikt de groep een steeds breder publiek. Enkele nummers, waaronder het geroemde ‘Helvegen’, worden gebruikt voor de soundtrack van de serie ‘Vikings’. Hun nieuwe album ‘Kvitravn’ (White Raven), aangekondigd voor januari 2021, belooft opnieuw een fascinerende rondreis te worden. Geproducet met een breed scala aan historische instrumenten zoals lieren, harpen of hoorns uit een ander tijdperk, en in samenwerking met traditionele zangers, waaronder Kirsten Bråten Berg, een van de grootste vaandeldragers van het muzikale erfgoed van Noorwegen, is deze plaat ook diepgaand actueel en zal het ongetwijfeld een nieuwe en belangrijke fase in de evolutie van Wardruna's klankuniversum inlijven.

ARTIESTEN

WARDRUNA

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!