07.09.2022 • 20:00

TICKETS

YANN TIERSEN
Support Act : QUINQUIS
07.09.2022

Georganiseerd door : LIVE NATION

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Yann Tiersen, dat zou plaatsvinden op 10 februari 2022 in het Koninklijk Circus, uitgesteld naar 7 september 2022.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be.

 

Epilepsie waarschuwing:

Het gebruik van bepaalde lichtflitsen of lichtpatronen kunnen aanleiding geven tot een epileptische aanval indien men hier gevoelig voor is.

 

YANN TIERSEN OP WOENSDAG 7 SEPTEMBER 2022 IN HET KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL.

Yann Tiersen durft als geen ander buiten de lijntjes kleuren en zich niet aan de vooropgestelde formule te houden. Voor hem is context alles, en die context verandert voortdurend. Zijn indrukwekkende discografie is een verzameling van verschillende muzikale ontdekkingstochten door de jaren heen, waarbij hij zowel de rol als muzikant als componist en producer op zich neemt. Met zijn nieuwste werk, geproducet door Gareth Jones (Depeche Mode, Einstürzende Neubauten), verkent Yann Tiersen nieuwe horizonten. 

De geïmproviseerde release van "11 5 18 2 5 18" is daarvan het perfecte bewijs. Hij biedt ons negen prachtige tracks met getextureerde en perfect gebeitelde elektronische sounds die zich geleidelijk openstellen naar meer impulsieve ritmes. De Bretoense artiest biedt ons een ongelooflijk meeslepende en doordachte reis door de elektronische wereld. Laat je verwonderen door de wereld van Yann Tiersen!

ARTIESTEN

YANN TIERSEN

QUINQUIS

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!