05.06.2022 • 20:00

TICKETS

BIANCA DEL RIO
Support Act : SHERRY VINE
05.06.2022

Georganiseerd door : GREENHOUSE TALENT

Bianca Del Rio komt met comedytour “Unsanitized” naar Brussel

"The Joan Rivers of the Drag World" – The New York Times

Koningin van de comedy en winnares van RuPaul’s Drag Race Bianca Del Rio strijkt met haar comedytournee “Unsanitized” neer in het Koninklijk Circus in Brussel op 5 juni  2022. De ticketverkoop start op vrijdag 29 oktober om 9.00 uur via greenhousetalent.com.

Bianca Del Rio schreef geschiedenis met haar stand-upcomedytour “It”s Jester Joke” als eerste dragqueen die als hoofdact in een uitverkochte Wembley Arena en Carnegie Hall stond. Zij ontving heel wat lof voor deze “werkelijk buitengewone belevenis” (Instinct Magazine). Tijdens haar “Unsanitized”-tournee haalt de grappigste dragsuperster van Amerika haar kribbige openhartigheid, onberispelijke timing en politiek incorrecte humor boven voor een unieke voorstelling.

Bianca is een klasse apart in het genre van de insult comedy. Met haar vurige, grappige en glamoureuze verschijning drukte ze met een passage in RuPaul’s Drag Race haar stempel op de popcultuur. De New York Times noemde haar al de “Joan Rivers of the Drag World”, en net als Joan is er niets dat Bianca niet durft te zeggen. Ze noemt zichzelf een “clown in een jurk” en wijst er graag op dat ze zelf de grootste grap van allemaal is.

De indrukwekkende dragqueen met lachkuiltjes is een extravagante grappenmaker die er niet voor terugdeinst om te choqueren en te beledigen. De populaire comedienne en actrice, die ooit de naam Roy Haylock droeg, maakte haar intrede in het nachtclubcircuit van New Orleans. Inmiddels is ze een dragmegaster geworden die talloze prijzen won, zoals beste nieuwe tv-persoonlijkheid van NewNowNext, Variety's Top 10 Comics to Watch en #1 in de “Invloedrijkste dragqueens in Amerika” van New York MagazineZe is de auteur van het hilarische boek “Blame it on Bianca Del Rio”, de gastvrouw van de Bianca Del Rio Podcast, en ze schitterde in films, zoals Hurricane Bianca. Ze was ook te zien in de West End-hitmusical Everybody’s Talking About Jamie  in de rol van Hugo/Loco Chanelle.

Georganiseerd door Greenhouse Talent

VOORSTELLING IN HET ENGELS

ARTIESTEN

BIANCA DEL RIO

SHERRY VINE

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!