26.04.2022 • 20:00

TICKETS

JAMIE CULLUM
Support act : CHERISE
26.04.2022

Georganiseerd door : LIVE NATION

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken, kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. In deze context, wordt het concert van Jamie Cullum in het Koninklijk Circus, initieel voorzien op 27 april 2020 en vervolgens uitgesteld naar 23 november 2020 en later naar 12 mei 2021 opnieuw verplaatst.

Nieuwe datum: dinsdag 26/04/2022 om 20:00.

Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

Vijf jaar na zijn laatste worp ‘Interlude’ is Jamie Cullum eindelijk terug! Zijn achtste studioalbum heet ‘Taller’ (met een vleugje zelfspot), en ligt sinds juni in de rekken. De plaat is een hommage aan zijn roots en past helemaal bij Jamie’s unieke, gepassioneerde en melodieuze stijl. Na een prachtconcert op Gent Jazz Festival deze zomer, keert Cullum in 2020 terug naar ons land voor een zaalconcert, in het Koninklijk Circus in Brussel!

De hypergetalenteerde singer-songwriter wint wereldwijd al twee decennia lang zieltjes met intense ballades tussen jazz en pop. Als tiener verdient hij zijn sporen in de Parijse jazzclubs. Hij tekent vervolgens bij Universal en oogst in 2003 zijn eerste successen met het grandioze ‘Twentysomething’. De jonge Engelsman breekt in eigen land alle verkoopsrecords met een jazzplaat en hijst zich tussen de grote namen binnen het genre. De rest van de wereld gaat met eenzelfde enthousiasme overstag. Jamie Cullum is een uitzonderlijk zanger en waagt zich met verve aan de meest onwaarschijnlijke covers. Hij combineert als geen ander zijn brede muzikale smaak met zijn grote liefde voor jazzstandaarden. Met meer dan 10 miljoen verkochte albums wereldwijd is hij vandaag niet weg te denken uit de muziekwereld, en ook zijn collabs liegen er niet om: van Pharrell Williams over Herbie Hancock tot Kendrick Lamar. Niet te missen!

Ticketprijs (incl. servicekosten): 52,32 euro - 45,78 euro -39,24 euro. Genummerde zitplaatsen

 

ARTIESTEN

JAMIE CULLUM

CHERISE

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!