18.04.2022 • 20:00

TICKETS

TEXAS
18.04.2022

Georganiseerd door : LIVE NATION

19u00 Deuren
20u00 – 21u00 Texas (Set 1)
21u20 – 22u40 Texas (Set 2)

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Texas, in het Koninklijk Circus, initieel voorzien op 18 december 2020 en vervolgens uitgesteld naar 19 oktober 2021, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal plaatsvinden op 18 april 2022.

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be.

Voor onze favoriete Schotten van Texas, één van de iconische bands uit de moderne poprockgeschiedenis, belooft 2020 een bijzonder jaar te worden met de dertigste verjaardag van hun debuutalbum 'Southside'! De onweerstaanbare Sharleen Spiteri en haar groep vieren dat met een tournee die ook naar België komt voor twee concerten in kleine zaal: op vrijdag 18 december in het Koninklijk Circus in Brussel en zaterdag 19 december in het Kursaal in Oostende. De voorverkoop voor deze twee concerten start op vrijdag 14 februari om 10u via livenation.be.

“I Don’t Want A Lover”, “Tell Me Why”, “Prayer For You”, “Fool For Love”, … Dat zijn de hits die Texas op weg zetten naar het sterrendom. Met ondertussen negen langspelers op hun naam hebben ze de wereld rondgereisd, miljoenen albums verkocht en de grootste zalen gevuld. De 30e verjaardag van hun eerste album ‘Southside’ is een ideale gelegenheid om hun fans weer te zien. Met een gevulde carrière die nog lang niet ten einde is, zal Texas ook in de toekomst nog vele generaties blijven beïnvloeden.

ARTIESTEN

TEXAS

Vidéo's

  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!